Deputatul PSD Radu Cristescu a anunțat marți seară, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că social-democrații pregătesc un nou proiect de lege pentru plafonarea prețurilor la energie. Acesta a amintit și despre solicitarea privind comisia parlamentară de anchetă și a amenințat cu plângere la DNA dacă cele două inițiative le vor fi respinse. 

”PSD va iniția un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor energiei – la curent și gaz. Primul pas în acest sens l-am făcut prin legea consumatorului vulnerabil, votată în Parlament. 
Cîțu spunea că prețurile nu pot fi plafonate în UE. Spania a plafonat, mai mult, obligă companiile ca din profiturile lor să ajute la plata facturilor.
PSD a cerut o comisie parlamentară, iar președintele Iohannis se întâlnește cu companiile care fac speculă…Premierul și președintele ce așteaptă, să explodeze prețurile?!
OUG 114 care plafona prețurile a fost abrogată. Cine se îmbogățește de aici? Ministrul Popescu va veni probabil mâine la ”Ora Guvernului”, nu are ce răspunsuri să ofere. 
Trebuie găsite soluții, premierul poate da mâine o OUG. 
Dacă nu lasă PSD-ul să plafoneze prețurile și să facem o comisie, mai avem și DNA”, a spus deputatul PSD.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.