Anca Alexandrescu – moderatorul emisiunii Culisele Statului Paralel, de la Realitatea PLUS, avertizează că există un risc uriaș ca pe 30 decembrie Bucureștiul să fie împânzit de gunoaie. 

„Domnii cu gunoaiele, nu am uitat de subiect, mai sunt câteva zile. Scoateți mâna din borcanul cu miere, că vă costă grav. Următoarele două săptămâni sunt grele, vă monitorizez. Așteptați o soluție de la Guvern sau de la Prefectură. (…)

Ce îi leagă pe Thuma și pe Grindeanu? Banul. Și în jurul lor sunt niște băieți care au făcut sute de milioane și vor să pună mâna pe toate gunoaiele. Pe 30 decembrie e termenul.

Riscul este uriaș ca pe 30 decembrie să ne trezim că tonele de gunoaie pe care le-am văzut în sectorul 1 să fie în tot Bucureștiul.

Au fost pornite licitații, caietul de sarcini nu a fost în regulă, cert este că acum este în aer toată povestea. Băieți, să nu credeți că am uitat. Joi o să facem noi dezvăluiri. Am văzut că au scos din lege pedeapsa cu închisoare pentru cei care ard ilegal deșeuri…”, a spus Anca Alexandrescu, în emisiunea Culisele Statului Paralel.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.