Omul de afaceri Bobby Păunescu a afirmat că prin poziția și ideile pe care le-a expus în spațiul public, inclusiv la Realitatea Plus, a devenit ținta unor amenințări. Păunescu a relatat un astfel de episod care s-a produs în urma unei acțiuni de condamnare a invaziei Rusiei în Ucraina. 

Vineri, 24 februarie, câteva sute de ucraineni au manifestat pe bulevardul Aviatorilor din București, apoi în fața Ambasadelor Ucrainei și Rusiei, la împlinirea unui an de la începutul războiului.

Refugiații, printre care și mulți copii, au protestat față de conflictul armat declanșat de Vladimir Putin și au cerut încetarea ostilităților.

La manifestare a participat și regizorul Bobby Păunescu.

„Eu mi-am permis să mă duc la mitingul care a marcat un an de la invadarea Ucrainei, în fața Ambasadei din București. Erau acolo și niște doamne și niște copii, plângeau că tații lor luptă împotriva rușilor, Pentru că m-am dus acolo, eram cu domnul Mărieș, președintele Asociației Revoluționarilor din 21 decembrie 1989, nici nu vă imaginați câte presiuni, câte amenințări de toate felurile am primit in cele 3-4 zile care s-au scurs de la acest eveniment și încă primesc”, a povestit Bobby Păunescu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.