Un bloc cu bulină roșie din Centrul Vechi al Capitalei a devenit un adevărat focar al drogurilor și prostituției. Marius Marinescu a transmis în direct și a prezentat situația în cadrul emisiunii România Suverană, prezentată de Alexandra Păcuraru. Echipa Realitatea PLUS a fost amenințată și a fost solicitată Poliția.

Marius Marinescu a prezentat la Realitatea  PLUS un imobil din Centrul Vechi al Capitalei în care este cunoscut faptul că se practică prostituția, dar se comercializează și droguri. Imobilul este și încadrat ca fiind cu bulină roșie, risc mare în caz de seism. Vecinii sunt terorizați de gălăgie și mărturisesc că se tem pentru viața lor și a copiilor lor pe care nu-i mai pot lăsa singuri în zonă, chiar dacă vorbim despre centrul Capitalei.

„În fiecare dimineață se face scandal, de la 3 la 6 dimineață. Mirosul este insuportabil, e mai rău că într-un WC public. Stau de 40 de ani aici dar până acum nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Vine în fiecare seară poliția, face percheziții, când le spunem să ia măsuri dau din umeri. Noi am făcut și sesizări la Poliție sau la Primăria Capitalei, nu se întâmplă absolut nimic.”, a declarat pentru Marius Marinescu un locuitor din zonă.

Poliția a trimis marți seara mai multe echipaje pentru a vedea despre ce e vorba, după ce Realitatea PLUS a semnalat instituției problemele cu care se confruntă oamenii din zonă.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.