Vara ar putea începe cu vești bune pentru șoferii care acum stau ore în șir pe drumurile din jurul Capitalei.

Pe pasajul Olteniței s-ar putea circula încă de la sfârșitul lunii viitoare, a precizat la TVR Info directorul Comaniei Naționale pentru Infrastructură Rutieră.

Iar planuri sunt și pentru pasajul Berceni, așteptat cu nerăbdare de locuitorii din sudul Capitalei. Deși construcția ar fi trebuit să fie gata încă de luna trecută, o nouă amânare pune sub semnul întrebării data exactă când șoferii vor putea traversa nodul rutier.

Cristian Pistol, director general al CNAIR (preluare Banii, Azi): Potrivit ultimei determinări a inginerului, termenul este undeva la începutul lunii mai.

Această decalare de termen s-a datorat și anumitor lucrări care au influențat execuția lucrărilor propriu-zise la pasajul denivelat, și mă refer la lucrările la stația de metrou din proximitate și anumite lucrări pe care Apa Nova le are în zona respectivă.

Termenul realist de finalizare a lucrărilor este undeva la jumătatea lunii iunie, atât a fost acordat de către inginer ca durată suplimentară de execuție. În momentul asta noi nu vorbim decât de graficele aprobate.

Estimările antreprenorului sunt pentru iunie, asta nu înseamnă că, dacă nu va fi îndreptățit la acest termen suplimentar, nu va fi penalizat. Dar aș vrea să înțelegem că termenul realist pe care și-l asumă și antreprenorul este jumătatea lunii iunie.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.