Ne mai desparte o singură zi până la startul oficial al sezonului de debut pentru prima ediție a noului Trofeu Național Masters de viteză în coastă, prima etapă a anului fiind Trofeul Râșnov powered by Pro-X. Desigur, pentru buna desfășurare a acestui eveniment, un segment de drum național din județul Brașov va fi închis circulației publice în intervalele orare care coincid cu desfășurarea manșelor de calificări și concurs ale competiției.

Drept urmare, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat restricționarea circulației pe DN 1E sectorul Râșnov – Poiana Brașov pentru zilele în care se va desfășura prima etapă a Trofeului Național Masters de viteză în coastă, Trofeul Râșnov powered by Pro-X.

Mai jos găsiţi restricţiile de circulaţie din zilele de sâmbătă, 22 aprilie, şi duminică, 23 aprilie:

SÂMBĂTĂ 22.04.2022

  • Pe DN 1E, se aprobă închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul:
  • km 15+000 (Cabana Aviatorilor) – km 21+000 (Pensiunea Valea Cetății) – în intervalul orar 09:30-17:00

 

DUMINICĂ 23.04.2022

  • Pe DN 1E, se aprobă închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul:
  • km 15+000 (Cabana Aviatorilor) – km 21+000 (Pensiunea Valea Cetății) – în intervalul orar 09:30-17:30

 

De precizat este faptul că, închiderea sectorului de drum mai sus menționat se va face de către personalul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brașov și Poliția Râșnov, asistați de către reprezentanții ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV „AUTO BLIC”.

Organizatorul Trofeului Râșnov powered by Pro-X mulţumeşte pentru înţelegere tuturor celor afectaţi de aceste restricţii de circulație și își cere scuze pentru disconfortul cauzat.

Trofeul Râșnov powered by Pro-X este organizat de Asociația Club Sportiv Auto Blic Brașov și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, contând ca prima etapă din calendarul competițional de 5 etape al Trofeului Național Masters de viteză în coastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.