După ce a susținut că luptă cu mafia gunoaielor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ajuns să-i dea mai mulți bani. Decizia ar fi trebuit votată în ședința Consiliului Local. PSD și PNL au făcut scandal și o acuză pe Armand că majorarea tarifului nu se susține pentru că Sectorul 1 este cel mai murdar sector. Reprezentanții primăriei au reacționat și spun că nu au avut de ales și au majorat tarifele pentru că altfel firma de salubrizare ar fi scăzut serviciile prestate. 

Președintele PSD Sector 1, Florin Manole, susține că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, vrea să majoreze suma de bani plătită către Romprest cu peste 30%, asta în condițiile în care Sectorul 1 este cel mai murdar sector al Capitalei.

„A spus Armand că se luptă cu mafia, a cerut mandatarea pentru a merge în instanță, a primit-o și nu a mers în instanță și anul trecut a dat execuția bugetară de 186 de mil. lei pe care ea a numit-o ca fiind mafia”, a spus consilierul Florin Manoloe. 

„Sunt plăți nefăcute de aproape 90 – 100 de milioane de lei pe care primaria doamnei Clotilde nu le-a făcut. E neserioasă și nu respectă contracte”, a spus consilierul Adrian Oianu.

Primăria Sectorului 1 se apără și spune că că Romprest a cerut de la finalul lunii martie majorarea tarifelor, deoarece costurile au crescut. În condițiile în care sumele nu vor fi plătite, firma de salubrizare va scădea serviciile prestate. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.