Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Clotilde Armand, primărița care a devenit celebră după ce a transformat cel mai bogat sector al Capitalei într-o groapă de gunoi. După un mandat clasificat de opinia publică drept „eșuat”, edilul se pregătește să ne ceară din nou să punem ștampila pe numele său la alegerile din 9 iunie. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Clotilde Armand se pregătește să candideze din nou la primăria celui mai bogat sector din Capitală, după un mandat de patru ani încărcat de controverse și acuzații grave.

Poate cel mai memorabil scandal din întregul mandat este cel al gunoaielor. Locuitorii din sector își amintesc cu siguranță de lunile în care au stat cu gunoiul la ușă și s-au plimbat pe trotuare acoperite de deșeuri după ce, potrivit presei, edilul a intrat în conflict cu firma de salubrizare sub pretextul că luptă cu mafia gunoaielor.

Sondajul care o dinamitează pe Clotilde Armand. Primărița de la sectorul 1 nu mai prinde încă un mandat

Ceva mai recent, primărița din nordul capitalei a fost amendată de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal după ce a colectat fără autorizație datele personale ale cetățenilor din sector pentru așa-numitele tichete anti-criză. La acea vreme, a fost acuzată că folosește tichetele drept mită electorală sau chiar că se folosește de datele colectate ca să creeze o bază de date paralelă pentru alegeri.

Un alt moment important în bilanțul mandatului este momentul în care Clotilde Armand a devenit inculpată în dosarul ANI, în care este cercetată pentru conflict de interese în formă continuată după ce s-a numit manager al unui proiect pe fonduri europene prin intermediul unui subaltern și și-a mărit și indemnizația cu 30%.

Edilul are, de altfel, o avere impresionantă, de sute de mii de euro, la care se adaugă nu mai puțin de 12 terenuri, două case, două apartamente, două mașini, dar și bijuterii și obiecte de artă scumpe. 

CE AVERE ARE PRIMARUL SECTORULUI 1

– Salariu de 14.647 de lei lunar
– 280.000 de euro în conturi
– Acțiuni în valoare de 436.125 de euro
– 12 terenuri cu o suprafață totală de 795.770 de metri pătrați
– Două case și două apartamente
– Două mașini
– Tablouri și bijuterii în valoare de 18.000 de euro

SURSA: declarație de avere/Realitatea Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.