Polițiștii din Capitală vor alerga, pe 1 martie, aproape 7 kilometri. Nu vor urmări infractori sau șoferi contravenienți ci o vor face în scopuri umanitare. Ei încearcă să tragă un semnal de alarmă legat de situația gravă în care se află colega lor Alexandra Iordache în vârstă de 40 de ani care suferă de cancer de gradul IV al membrelor inferioare. La eveniment sunt invitați să participe toți care vor să o sprijine pe polițista bolnavă.

„Te-ai gândit că nu o să mai poți alerga niciodată? Acum ai șansa să alergi pentru Alexandra, pe 1 martie, ora 10.00 (START Parcul Regele Mihai I – Piața Charles de Gaulle). Polițistă, femeie, mamă a doi copii de 6 și 8 ani, suferă de un cancer agresiv (grad IV) al membrelor inferioare (inclusiv șold). Din 2005 ea este în uniformă, indiferent de riscurile la care s-a supus doar pentru „siguranța și încrederea” noastră, iar acum este rândul nostru să o răsplătim!

La competiție va lua parte și caricaturistul oltean Gogu Neagoe care își va dona toate lucrările executate pentru tânăra polițistă.

Polițista a fost diagnosticată cu „melanom malign gradul IV al membrelor inferioare, inclusiv şold”. Totul a început cu o durere nesemnificativa și oboseală nejustificată, ulterior a degenerat într-o luptă grea. Alexandra are nevoie de un tratament costisitor în Turcia, suma se ridică la 23.000 de euro pe lună. Pentru că mama celor doi copii nu dispune de această sumă exorbitantă, mai multe persoane au organizat un eveniment caritabil.

IORDACHE-ALEXANDRA IONELA

Cont EURO
RO18BTRLEURCRT00H6051501

Cont LEI
RO53BTRL04101201H60515XX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.