O nouă unitate de învățământ, „Grădinița Albina” va fi gata peste două luni în Sectorul 6 al Capitalei. Clădirea va avea subsol cu buncăr de apărare civil și două etaje. Potrivit Primăriei Sectorului 6, pardoseala va fi de tip antibacterian (tarkett), iar finisajele și mobilierul vor fi de cea mai bună calitate.

“Această grădiniță va primi 240 de copii, va crea peste 40 de noi locuri de muncă și maxim în două luni și jumătate, va fi finalizată. Sunt mai puțin de zece luni de când a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar în acest moment avem deja realizat 85% din Grădinița Albina. Condițiile pe care le vom oferi copiilor sunt mult peste cele din grădinițele private, vom avea aici dotări și echipamente de ultimă generație”, a spus primarul Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, a cărui valoare totală este de 14.408.117 de lei, municipalitatea sectorului 6 a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și a primit o finanțare de 10.565.100 de lei, iar diferența de 3.843.017 de lei este suportată din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.