UPDATE 12:18. Sute de saci cu marfă dar și documente au fost confiscate în urma acțiunii fulger a poliției.

Știrea este în curs de actualizare

Un batalion întreg de polițiști și jandarmi au descins, în bloc de defilare, în cel mai mare târg din țară, Târgul Vitan din sectorul 4 al Capitalei.

Aproape o sută de mașini ale Poliției și Jandarmeriei au pornit, încă de la primele ore ale dimineții, de pe Calea Victoriei, din apropierea sediului Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Atât de mare a fost coloana de mașini de poliție încât a fost nevoie de închiderea completă a traficului pe perioada deplasării, așa cum se observă și în imagini.

„La această oră, peste 260 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sprijiniți de jandarmi desfășoară o amplă acțiune de verificare într-un târg din sectorul 4. Se urmărește legalitatea funcționarii societăților comerciale din acest spațiu, legalitatea actelor de comerț și existența autorizațiilor necesare funcționării. Sunt verificate documentele autoturismelor aflate la vânzare și proveniența componentelor auto comercializate”, transmite inspectorul de poliție Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Polițiștii s-au împărțit în mai multe echipe. Unii verifică documentele mărfurilor pentru firmele care expun în târg, alții sunt poziționați la fiecare intrare și legitimează toate persoanele care intră sau ies.

Târgul Vitan cel mai mare târg auto din Europa, ce se întinde pe 6 ha, din care 5 ha sunt platforme betonate şi amenajate. Spațiul este destinat și comerțului de piese auto dar și de lucruri diverse. Conform site-ului propriu, la Târgul Vitan sunt peste 300 spații comerciale de piese și accesorii auto și sunt expuse, în medie, 3000 de autovehicule, sunt 50 de standuri si magazine de anvelope noi si second hand, vulcanizări si service-uri de roți, terase și restaurante, centre pentru încheierea actelor auto, asigurări, peste 25 de căsuțe cu produse tradiționale și ecologice provenite din toata țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.