Bătaie în fața unui supermarket din Drăgășani, județul Vâlcea. Mai multe persoane s-au lovit cu pumnii, cu picioarele și cu pietre în plină stradă.

În urma încăierării, un copil a fost rănit la cap, potrivit realitatea.net.

Patru persoane au fost duse la audieri după scandal.

„În urma apariției pe o rețea de socializare a unui video unde se observă că în parcarea unei societați comerciale de pe raza municipiului Drăgășani are loc un conflict între mai multe persoane, din care ar fi rezultat vătămarea corporală a unui minor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări. În momentul de față au fost conduse la sediul Poliției municipiului Drăgășani 4 persoane care au fost implicate în conflict, în vederea audierii acestora pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale și dispunerea de măsuri legale în consecință”, anunță poliția.

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi.

„În urma cercetărilor efectuate au fost identificați cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, care ar fi participat la încăierare. În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a celor cinci bărbați, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. 

Astăzi, cei cinci o să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani în vederea dispunerii de măsuri legale.

Sursa: Realitatea de Valcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.