Un gălățean în vârstă de 27 de ani, aflat în stare de ebrietate, a creat multe pagube unor posesori de autoturisme din cartierul Țiglina 2.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, după orele 23,00, în parcarea aferentă blocurilor H 4 și G 4 din cartierul Țiglina 2, tânărul gălățean a vandalizat mai multe autoturisme. Nu mai puțin de șapte mașini au căzut pradă supărării tânărului, înarmat cu o bâtă de lemn. Acesta a făcut praf parbrizele de la două mașini, lunetele de la alte patru, în timp ce a șaptea a ”scăpat” doar cu o oglindă laterală distrusă. Proprietara uneia dintre mașinile vandalizate a auzit zgomotul provocat de loviturile furioase și a sunat la 112.

”Secția 2 Poliție a fost sesizată prin apelul unic de urgență cu privire la faptul că o persoană a spart geamurile mai multor autoturisme parcate în Țiglina 2. Un echipaj s-a deplasat imediat la fața locului și a constatat că era vorba de șapte autoturisme vandalizate. Totodată, a fost identificat și suspectul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Dus la secția de poliție, tânărul gălățean a recunoscut că nu avea niciun motiv să se răzbune pe proprietarii respectivelor autoturisme. Acesta și-a luat angajamentul să plătească toate pagubele pricinuite. El este cercetat penal pentru distrugere. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.