Dănuț Pop, liderul PER, îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că îl susține pe ministrul Virgil Popescu în ciuda prostiilor pe care acesta le face. Partidul Ecologist Român oferă două soluții care ar genera scăderea prețurilor la facturi pentru români și firme, variante care ar ajuta România să iasă din criză.

” (…) Te întrebai cine-l ține. Președintele Zero îl ține, pentru că mulți dintre cei din PNL l-ar arunca peste bord mâine, dacă ar fi după ei. Mâine l-ar arunca peste bord pe Popescu, dar Președintele Zero îl ține în brațe și-l va ține în continuare. PNL-ul s-a dus în cap în ultimele 2 luni, din cauza lui Popescu. (…)

Plafonarea și compensarea nu reprezintă o soluție. Cu cât tergiversăm cu atât se adâncește criza. Sunt doar 2 soluții la ora asta care pot fi aplicate: naționalizarea prin răscumpărare a societăților de distribuție sau dacă nu, crearea unei companii de stat la care statul să fie distribuitor. Unii se vor opune spunând că avem contracte încheiate pe 3 ani. Și care este problema? Cu banii pe care-i cheltuim pe compensări și-i dăm acum la șmecheri ca să-i facem mai bogați, plătim despăgubiri la rezilierea contractelor. ” a declarat aseară Dănuț POP, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Ecologista

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.