Tragedie fără margini în Capitală, unde o femeie a fost ucisă chiar la petrecerea de ziua ei. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori, de un fost iubit. Vecinii au fost cei care au sunat îngroziți la 112, după ce au auzit țipete. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Crima a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit anchetatorilor, un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită.

Martorii spun că victima s-a prabusit in lift, insa barbatul a tras-o in casa. Bărbatul de 33 de ani a fost prins și reținut pentru omor. Acesta este prezentat astăzi în fața instanței pentru arestare preventivă. 

La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că la o adresa din Sectorul 6 o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat victima ce prezenta plăgi înjunghiate și, de asemenea, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei.

Un echipaj medical,  cu toate încercările de resuscitare, a declarat decesul femeii. Bărbatul a fost condus la audieri, în vederea continuării cercetărilor, desfășurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB-Serviciul Omoruri, potrivit unor surse judiciare.

Cei doi sunt foști parteneri. Nu a existat o situație conflictuală anterioară sau sesizări. Se aflau la o petrecere, evenimentul producându-se pe fondul geloziei.

Cercetările în acest caz continuă pentru a vedea în ce condiții s-a petrecut tragedia și dacă mai sunt aspecte necunoscute anchetatorilor, potrivit Realitatea PLUS.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.